! Zonder een kolom

Wat beïnvloedt het verlangen in bed?

Deze vraag is volledig individueel, maar onze expert zal proberen erover van alle kanten te vertellen.

Libido – aantrekkingskracht, verlangen om seks te hebben

Elke persoon legde genetisch zijn eigen seksuele temperament. Iemand is een keer per maand genoeg en iemand is niet vies tot vier keer per dag. En als u dit artikel leest, is uw vraag het meest waarschijnlijk in het vliegtuig: zoals de mijne, normaal? Of in een ander: hoe kan ik het beter doen? Of misschien: waarom mijn partner me minder wil (of, omgekeerd, sterker) dan ik van hem?

We vergelijken onszelf vaak met anderen – dit is ook van toepassing op het seksuele leven. Is het vaak zoals wij, andere mensen willen seks? Is het zo vaak bezig met hen? Welk niveau van libido is normaal en welke?

Laten we onmiddellijk besluiten dat om onszelf te vergelijken met anderen of uw norm te bepalen door anderen is een volledig verkeerde benadering die aanleiding kan geven tot angst en een gevoel van “fout”. Het is eerder belangrijk om te begrijpen of het voor u persoonlijk comfortabel is, met uw verlangen, of u scherpe of onbegrijpelijke veranderingen hebt. Soms zeggen mijn klanten dat het vroeger een verlangen was, maar nu niet, hoewel een partner hetzelfde lijkt te doen als altijd. Alleen hier is het mogelijk en nodig om het te begrijpen.

Welke factoren beïnvloeden het seksuele temperament

1. Genetische aanleg

In Rusland wordt het een seksuele grondwet genoemd. Er is een verdeling in een zwakke, middelgrote en sterke seksuele constitutie. Het wordt bepaald door lichaamshaargroei, in relatie tot de lengte van het been tot het hele lichaam, volgens de tijd van het begin van de menstruatie bij vrouwen of vervuiling bij mannen en andere factoren. En tot voor kort beweerden sommige experts dat het onmogelijk is om een ​​genetische aanleg te beïnvloeden, alleen zij bepaalt wie eenmaal per week nodig heeft, en iemand-acht per nacht.

Maar het bleek, niet alles is zo eenvoudig. Er zijn gevallen waarin, regelmatig sporten, sommige vrouwen testosteron ‘groeiden’, wat hun seksleven verbeterde. Daarom, als je nooit meer keren per week wilde, kun je de fysieke activiteit versterken. Een ander punt beïnvloedt hier altijd – psychologisch. Als je tevreden bent met je lichaam, vind je het leuk, je kunt je gemakkelijker je seksuele verlangens realiseren.

Maar we hebben haast … Voordat u beslist wat te doen, moeten we zien wat er nog meer van invloed is op libido.

2. Hormonen en huidige toestand van het lichaam

Als je dieper graaft, dan is dit een dopamine-a neurotransmitter die alleen verantwoordelijk is voor ons verlangen, naar een hardnekkig verlangen naar iets. En ook aan de vorming van libido worden deelgenomen aan testosteron, oxytocine, oestrogeen. En het is de balans van hormonen en neurotransmitters die erg belangrijk is.

Wees daarom niet verbaasd om seksueel verlangen te verminderen als u:

Slaapte de laatste paar nachten niet,

Je hebt slechte gewoonten (wetenschappelijk bewezen: alcoholmisbruik leidt tot seksuele disfuncties),

Je lost je psychologische problemen niet op (dit bijvoorbeeld: stress, angst, emotionele burn -out, apathie, depressie, het Wat is de gemiddelde penisgrootte in de wereld – statistieken falen van je eigen uiterlijk, je lichaam, moeilijkheden in relaties met een partner, wrok).

Bij vrouwen beïnvloeden een cyclus, zwangerschap en borstvoeding ook libido. Hoewel dit de basisfunctie is, maar niet de belangrijkste in het lichaam. En als de vraag op rijst over overleven, het behoud van de bron, dan wordt deze losgekoppeld door de eerste.

Daarom analyseren we en gaan we over om ons probleem op te lossen. We krijgen voldoende slaap, gooien slechte gewoonten, helpen ons lichaam terug te keren naar de hulpbronnenstaat. Hiervoor zijn alle middelen goed, zowel uit de gezondheid van fysiek als mentaal.

Het volgende moment is minder duidelijk, maar niet minder belangrijk.

3. Gebrek aan seksuele voorlichting en begrip van wat we nodig hebben om plezier te voelen van seks

Immers, als een persoon geen plezier heeft van deze les, dan zal zijn verlangen weigeren totdat hij tot niets komt.

Ik vraag mijn klanten vaak wat ze doen om een ​​orgasme te bereiken. Een antwoord: “Ik probeer te ontspannen, zet mijn hoofd uit, blijf in het moment”. En dit alles is vrij moeilijk om een ​​optie te overwegen waarin een orgasme zal worden bereikt. En hier zijn vrouwen die de acties beschrijven: “Ik vraag je om mijn erogene zones, het werk van een man clitoris te kussen, versnellen en ademen,” ze krijgen vaak het beste resultaat.

Daarom moeten we hier 3 magische vragen beantwoorden:

Wat doe ik in bed?

Wat voel ik?

Wat wil ik echt? En hoe ik het wil?

Door deze vragen aan uzelf te beantwoorden, moet u dit aan de partner vertellen. Precies zo – hint niet, zet je hoofd niet uit, maar probeer te spelen, schetsen, vertellen wat je wilt. Dit geldt voor zowel mannen als vrouwen, is het ermee eens? En dan kunnen we praten over het resultaat.

Maar dit zal werken als de situatie in de relatie gezond is, veel negativiteit en onuitgesproken grieven zijn niet verzameld in het paar. (En als het dat heeft verzameld, dan? We keren de geestelijke gezondheid voor onszelf terug, wenden zich tot een psycholoog, praten met een partner, misschien kiezen we voor familietherapie.))

Maar hoe zit het met seksuele voorlichting? Ik zou hier ook op letten. Veel mannen, en vrouwen, vermoeden niet eens hoe een vrouw Clitoris eruit ziet. Het is niet weet dat het soms nutteloos is om in de positie van een rijder te springen, dat er technieken zijn die een vaginaal orgasme “openen” of de sensaties van een man verbeteren. Soms is een gesprek over dit onderwerp met een sexoloog al genoeg voor inspiratie, een verlangen om te proberen, te experimenteren.

Een sexoloog is dezelfde specialist die niet alleen kan achterhalen waarom het slecht is, maar om te zeggen hoe het beter te doen, zelfs als alles in orde lijkt te zijn.

4. “Bytovuha”

We merken vaak niet dat we in elkaar gewond zijn geraakt, het effect van nieuwheid is verdwenen. We hebben drie poses achtergelaten en gekalmeerd, we zullen zich lang uitkleden, en zelfs een prelude is een eenvoudige zin voor seks: “Laten we gaan? Nou, het…”

Als je jezelf herkent, raad je al wat je kunt doen? Ik bied je een zeer populair spel aan: koud en heet. Jij en je partner strelen elkaar en iedereen geeft alleen ‘fel’ (wat betekent: ‘Ik ben blij, de zone is gevoelig’) of ‘koud’ (‘Ik voel me niet, ik vind het niet leuk’). Probeer het, je kunt genieten en iets nieuws openen.

Dus uw gezondheid, het begrijpen van uw behoeften en kennis is een combinatie die meestal uw wens maakt om een ​​partner te zijn, verbranden en aan te steken.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *